Winkelsurveillance

Winkel criminaliteit komt helaas steeds meer voor; door winkelend publiek, winkel personeel, interieurreinigers en leveranciers. Deze criminaliteit zorgt ieder jaar weer voor miljoenen verlies in de retail en detailbranche. Het publiek wil in een ontspannen sfeer winkelen en zich veilig voelen. Uiteraard geldt dit laatste ook voor u als winkelier en uw personeel. Veiligheid en beveiliging zijn daarom belangrijke onderwerpen in de retail en detailbranche. Goederen verdwijnen zowel via de voordeur als de via de achterdeur. Controle op zowel ingaande producten als uitgaande producten is noodzakelijk om verlies tot een minimum te beperken en de veiligheid van een ieder zeker te stellen.

De winkelbeveiligers van RK-Security passen zich gemakkelijk aan in verschillende situaties en zijn zich bewust van de specifieke eisen van beveiliging in winkels.
Winkelbeveiligers van RK-Security zijn specialisten in hun vakgebied en zijn op de hoogte van de relevante regelwetgeving.
Het veiligheidsgevoel voor zowel winkelend publiek als winkelpersoneel, maar zeker ook preventie van diefstal is daarbij actueel. Nadat een winkel is doorgelicht op de eventueel risico’s en nadat de wensen van de winkelier of eigenaar zijn doorgenomen verzorgt RK-Security een beveiligingsplan.

De combinatie van technische hulpmiddelen en de inzet van een winkelbeveiliger zorgt ervoor dat er met een veilig gevoel gewinkeld wordt en dat de derving door winkeldiefstal beperkt blijft. De benadering van een winkelbeveiliger van
RK-Security is bovenal preventief. Het toezicht is erop gericht winkeldiefstal en andere escalaties te voorkomen. Indien noodzakelijk wordt er repressief ingegrepen.
De winkelbeveiligers van RK-Security zijn gespecialiseerd in het omgaan met agressie, waardoor zij uitermate berekent zijn op allerlei voorkomende situaties. Kortom in winkelbeveiliging kan RK-Security u een compleet programma aanbieden.
RK-Security levert ook trainingen voor het winkelpersoneel zoals:

Omgaan met agressie
Bedrijfshulpverlening
Ontruimingsoefeningen