Horecabeveiliging

RK-Security levert horeca beveiligers voor discotheken en uitgaansgelegenheden, Deze beveiligers hebben naast de verplichte diploma’s ook de cursus “Conflictenhantering in de horeca” doorlopen en worden naast het bezit van de nodige hoeveelheid tact, ook geselecteerd op fysieke houding en capaciteiten.
De horeca beveiligers van RK-Security zijn uitstekend in staat conflicten zo veel mogelijk te beperken en/ of lastige personen op een nette manier de toegang te ontzeggen.

Veel aandacht wordt tijdens hun opleiding besteed aan het signaleren van drank en drugs gebruik, en hoe te handelen bij overmatig gebruik hiervan.
Tevens zijn de horeca beveiligers van RK-Security verplicht eerst een surveillance ronde te waarnemen voordat zij hun werkzaamheden aan de in/ uitgang zullen aanvangen; dit i.v.m. brandgevaarlijke situaties.

RK-Securtiy beschikt als eén van de weinige beveiligingsbedrijven over een Horeca Response Team (HRT) dit houdt in dat ten allen tijden de horeca beveiligers van RK-Security hierop een beroep kunnen doen.
Het Horeca Response Team (HRT) staat voor het bijstaan van de horeca beveiligers van RK-Security bij conflict situaties en zorgt er voor dat de rust, orde en veiligheid wederkeert.